Cum să descărcați videoclipuri de pe Youtube

Convertește și descarcă videoclipuri Youtube în MP3, MP4, 3GP gratuit

clear-button-img
duration-icon
author-icon
Selectați opțiunea de descărcare:
Descarca
Descarca
Converting
Ne pare rău, ceva nu a funcționat ... Încercați mai târziu.

Fastfrom.com - vă permite să descărcați videoclipuri YouTube cu posibilitatea de a alege calitatea videoclipului. Alegeți modul convenabil, videoclipuri sau audio. Fastfrom.com convertește adresele URL în fișiere descărcabile.

Cum se folosește?

Urmați aceste instrucțiuni despre cum să descărcați videoclipuri YouTube.

METODA 1

Dacă nu doriți să copiați adresa URL a videoclipului, există o metodă excelentă pentru dvs.:

Doar adăugațiadd "ff" la adresa URL a videoclipului și apăsați introduce, apoi videoclipul Youtube va fi descărcat instantaneu:

Adresa URL de descărcat cu "ff": https://www.ffyoutube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

METODA 2

Pasul 1: alegeți un videoclip care vă place

Mai întâi, copiați adresa URL a videoclipului. Apoi deschideți convertorul YouTube gratuit - Fastfrom.com.

Pasul 2: copiați linkul

Acum lipiți adresa URL a fișierului. Mai jos puteți specifica formatul în care doriți să fie convertit fișierul. Aici puteți alege între toate formatele audio și video. Pentru fișierul video, alegeți video YouTube pe mp4. Sub „Alegeți calitatea videoclipului” puteți seta, de asemenea, calitatea videoclipului. Apoi faceți clic pe „Descărcați”.

Pasul 3: alegeți un format și descărcați

Veți primi un mesaj că videoclipul dvs. este în curs de editare. În funcție de dimensiunea și durata videoclipului, durata poate varia aici. Faceți clic pe „Descărcați acest videoclip” pentru a începe descărcarea. Puteți specifica aici o locație de stocare pe computerul dvs. sau puteți găsi videoclipul în descărcările dvs.

Fastfrom.com va analiza automat linkul inserat. Apoi vi se vor prezenta opțiuni de descărcare. Puteți regla atât formatul, cât și calitatea.

De asemenea, puteți descărca subtitrări, dacă preferați. Reglați setările pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Descărcați videoclipuri gratuit

Fastfrom.com - cel mai bun program de descărcare YouTube și oferă servicii gratuite și diferă de alte aplicații de descărcare video prin faptul că puteți descărca toate videoclipurile de pe un YouTube playlist sau canal cu un singur clic folosind funcția „Descărcare gratuită YouTube”.

Puteți încărca videoclipuri YouTube încorporate pe un alt site web și puteți adăuga adrese URL noi pe măsură ce descărcați și setați calitatea videoclipului salvați videoclipul YouTube și istoricul descărcărilor și căutați titluri în videoclipurile descărcate. De asemenea, facilitează determinarea calității și tipului videoclipurilor de pe YouTube.

Este legal să descărcați videoclipuri de pe YouTube?

Este legal să descărcați videoclipuri de pe YouTube, deoarece conținutul este încărcat acolo în mod voluntar. Prin descărcare, creați doar o copie privată pe dispozitivul dvs.

De ce nu funcționează descărcarea YouTube?

Platforma video YouTube pune uneori obstacole în calea programelor care pot descărca videoclipuri de pe site. Cu toate acestea, dezvoltatorii găsesc deseori modalități de a evita aceste obstacole pentru a face ca descărcările YouTube să funcționeze din nou.

Cum pot obține muzică de pe YouTube?

Nici descărcarea de muzică de pe YouTube nu este ilegală. Acest serviciu gratuit vă permite să convertiți videoclipuri YouTube în mp3.