Hoe YouTube video`s downloaden

Converteer en download gratis Youtube video`s in MP3, MP4, 3GP

clear-button-img
duration-icon
author-icon
Selecteer uw download optie:
Download
Download
Converting
Het spijt ons, er is iets fout gegaan... Probeer het later nog eens.

Fastfrom.com - kunt u download YouTube-video`s met de mogelijkheid om de kwaliteit van de video te kiezen. Kies de handige manier, video`s of audio. Fastfrom.com converteert URL`s naar downloadbare bestanden.

Hoe te gebruiken?

Volg deze instructie over hoe YouTube video`s te downloaden.

METHODE 1

Als je de video URL niet wilt kopiëren, is er een geweldige methode voor je:

Voeg gewoon "ff" toe aan de video URL en druk op enter, dan wordt de Youtube video direct gedownload:

URL om te downloaden met "ff": https://www.ffyoutube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

METHODE 2

Stap 1: Kies een video die u leuk vindt

Kopieer eerst de URL van de video. Open dan de gratis YouTube converter - Fastfrom.com.

Stap 2: Kopieer de link

Plak nu de URL van het bestand. Hieronder kun je aangeven naar welk formaat je het bestand wilt laten converteren. Hier kun je kiezen tussen alle audio en video formaten. Voor het videobestand kiest u youtube video naar mp4. Onder "Kies videokwaliteit" kunt u ook de videokwaliteit instellen. Klik vervolgens op "Downloaden".

Stap 3: Kies een formaat en download

U krijgt een melding dat uw video wordt bewerkt. Afhankelijk van de grootte en duur van de video, kan de duur hier variëren. Klik op "Download deze video" om het downloaden te beginnen. U kunt hier een opslaglocatie op uw computer opgeven of de video in uw downloads vinden.

Fastfrom.com zal automatisch de ingevoegde link analyseren. U wordt dan gepresenteerd met download opties. U kunt zowel het formaat als de kwaliteit aanpassen.

U kunt ook ondertitels downloaden als u dat wilt. Pas de instellingen aan uw behoeften aan.

Gratis video`s downloaden

Fastfrom.com - de beste youtube downloader en biedt gratis service en verschilt van andere video downloaders in die zin dat je alle video`s van een YouTube playlist of kanaal met één klik kunt downloaden met de "Gratis YouTube Download" functie.

U kunt YouTube video`s uploaden die zijn ingesloten op een andere website, en nieuwe URL`s toevoegen terwijl u downloadt en de videokwaliteit instellen, youtube video opslaan en de downloadgeschiedenis en zoeken naar titels in uw gedownloade video`s. Het maakt het ook gemakkelijk om de kwaliteit en het type van de video`s op YouTube te bepalen.

Is het legaal om video`s te downloaden van YouTube?

Het is legaal om video`s van YouTube te downloaden omdat de inhoud daar vrijwillig wordt geüpload. Door te downloaden, maak je alleen een privé-kopie op je apparaat.

Waarom werkt het downloaden van YouTube niet?

Het videoplatform YouTube werpt soms hindernissen op voor programma`s die video`s van de site kunnen downloaden. Ontwikkelaars vinden echter vaak snel een manier om deze obstakels te omzeilen zodat het downloaden van YouTube weer werkt.

Hoe kan ik muziek downloaden van YouTube?

Muziek downloaden van YouTube is ook niet illegaal. Met deze gratis service kun je youtube video omzetten naar mp3.